allmän info

School's Out är ett av Gävleborgs största evenemang. Arrangemanget har utvecklats till en gratis och nykter endagsfestival, där något för alla åldrar finns representerat. 2018 besökte ca. 15 000-20 000 oss under evenemanget. Arrangemanget är nyktert och drogfritt. 2019 är området även rökfritt!

13 Juni kl 17-24 (området öppnas kl. 16,30).

Under kvällen kommer fotografering och filmning att ske på hela området, dessa foton och filmer kan komma att publiceras på sociala medier, hemsidor och även medverka i den ”After movie” som alltid görs, bilder/videos kommer inte att tas bort av besökares önskemål och genom att besöka School's Out godtar du att du kan bli fotograferad.

Följande föremål får inte medtas på festivalområdet
- Alkohol & Droger
- Paraplyer
- Brandfarliga vätskor
- Alla föremål som rimligen kan användas som vapen
- Fyrverkeri, pyroteknik eller bengaler
- Laserpekare
- Systemkamera (Detta är ett krav från många artisters management & bokningsbolag samt skymningsrisk och skador)

På området finns café och restauranger med försäljning av bl.a. kaffe, fikabröd, popcorn, sockervadd, remmar olika sorters mat m.m. Ombyte kan vara bra att ha med, både med tanke på väder men även för att vissa aktiviteter innehåller vatten & skum. Hörselproppar finns att köpa i Infotältet, men ta gärna med hörselskydd/hörselproppar.

Detta är ett gratis evenemang och vi kan inte garantera att det kommer att finnas plats för alla vid stora scenen, det går ej heller att boka någon plats.

Extrainsatta bussar på vissa linjer under School´s Out, för aktuell information se X-trafik.se

För er som kommer med tåg tar det ca 20-30 min att promenera till School´s Out området

Trygghetsnummer

Ring till oss om du känner dig otrygg, behöver sällskap på vägen hem eller bara vill informera oss om en otrygg situation.

Vi finns på telefonnummer 070 - 002 45 14 från kl 17.00 fram till kl 02.00

Jag som kommer svara heter Johanna och jobbar på Förebyggande enheten.