School’s Out LIVE

Ta chansen att få uppträda på School's Out och leva som en artist för en dag!

Filma dig själv när du eller ditt band uppträder och var med och tävla om att få uppträda på School's Out, och få ”leva” som de andra artisterna under dagen. Bl.a. kommer vinnaren bo på ”Artisthotellet”, där mat ingår, samt få tillgång med egen loge på backstageområdet. Vinnaren kommer även att få åka ner till Stockholm och spela in en låt i studio med hjälp av en etablerad musikproducent.

Så funkar det

 • Anmälan gör du/ni genom att fylla i formuläret och ladda upp videon. Du/ni har fram till den 5:e april att anmäla er. Efter det kommer en jury titta på samtliga inskickade bidrag och ett antal bidrag går därefter vidare till nästa steg.
 • De utvalda bidragen kommer då att läggas upp på helahälsingland.se där allmänheten kommer att få rösta på de olika bidragen som gick vidare från första delen.
 • De fem bidrag som fått flest röster kommer då att gå till en final. Finalen kommer att vara på Valborg, Söderhamn måndagen 30:e april. Man spelar live på en scen inför publik och jury, juryn kommer också att kora vinnaren direkt på plats under kvällen.
 • Vinnaren kommer därefter att får uppträda på School's Out 13 juni, och får ”leva” som de andra artisterna under dagen.
Jag godkänner villkoren (se nedan)
Är du under 18 år, fyll i följande fält också

Villkor

- Genom att delta i tävlingen överlåter du immateriella rättigheter till allt material (bilder, videoklipp, skriftlig motivering m.m) som du skickar in till "School's Out Live" till School'sOut, Söderhamns Kommun, detta innebär bl.a. att vi har rätt att fritt förfoga över materialet genom att framställa exemplar och tillgängliggöra materialet för allmänheten. Vi har också rätt att bearbeta materialet, samt överlåta alla rättigheterna till Mittmedia.

- Genom att skicka in ditt bidrag samtycker du även till att School's Out, Söderhamns Kommun äger rätten att använda och publicera ditt namn, bild samt annan information om dig själv som du lämnat till School's Out, Söderhamns Kommun genom din ansökan på schoolsout.se.

 

 

Regler

 • Alla sökande måste ha fyllt 15 år senast 2019-06-13, ingen övre åldergräns
 • Är du under 18 år behöver du målsmans godkännande
 • Den sökande måste kunna uppvisa giltig legitimation
 • Alla kategorier är tillåtna; Dj:s, soloartister samt band
 • Skicka in ditt bidrag där klippet är 1 – 1 ½ min
  (Tänk på att välja ut ett parti från bidraget som ni anser är bra för lyssnaren att höra. Om videoklippet överskrider 1 ½ min så kommer vi att beskära videon)
 • Man skall kunna se den/de ansökande tydligt på videoklippet då detta kommer att publiceras på helahälsingland.se
 • Playback eller studioinspelning är inte tillåtet
  (Sjunga och spela till backing track är godkänt)
 • Om inskickade bidrag anses som stötande eller olagligt kommer dessa tas bort från tävlingen
 • Genom att delta i tävlingen överlåter du immateriella rättigheter till allt material (bilder, videoklipp, skriftlig motivering m.m) som du skickar in till "School's Out Live" till School's Out, Söderhamns Kommun, detta innebär bl.a. att vi har rätt att fritt förfoga över materialet genom att framställa exemplar och tillgängliggöra materialet för allmänheten. Vi har också rätt att bearbeta materialet, samt överlåta alla rättigheterna till Mittmedia.
 • Genom att skicka in ditt bidrag samtycker du även till att School's Out, Söderhamns Kommun äger rätten att använda och publicera ditt namn, bild samt annan information om dig själv som du lämnat till School's Out, Söderhamns Kommun genom din ansökan på schoolsout.se.
 • Eftersom finalen går i Söderhamn den 30 April måste alla finalister vara beredda på att ta sig till Söderhamn på egen hand och ha möjlighet att delta, vinnaren skall dessutom ha möjlighet att delta på School's Out den 13 Juni, även här ombesörjer man resan själv.

Frågor?

Vill du veta mer eller har frågor? Välkommen att kontakta Marcus Wågström

Telefon 0270-75121
E-post marcus.wagstrom@soderhamn.se