11 juni 2024

Lia Larsson

Dans och dunk med Lia Larsson!

Lia Larsson är artisten som galant hanterar att leverera både på sociala medier och på scenen. En bred talang som gjort dalatjejen till en av de hetaste namnen inom epa-genren. Den 11 juni rattar hon mot Söderhamn och School’s Out!

De första fansen fick Lia Larsson med sina kreativa danser till andra artisters låtar på TikTok, där följarskaran nu är omkring 400 000 personer. Musikaliskt kom genombrottet med debutsingeln “Va Sa ’Ru (Russin På Russin Av)” (2022). Låten blev den mest streamade svenska jullåten det året och toppade Sveriges virala topplista på Spotify.

Därefter lade Lia in ännu en växel. Svängig epa-pop som i “Fara ner på byn”, “Edelweiss (EPA Remix)” och den stora hiten “Banka banka” gav topplaceringar på listorna och inbjudningar till större scener. Som till exempel Allsång på Skansen 2023, tillsammans med dansbandet Lasse Stefanz.

Moras stjärnskott i EPA-dunkvärlden har fått en fin start också på 2024. Insatsen med”30 km/h” i Melodifestivalen gav låten en skjuts på listorna, dessutom har hon hunnit släppa också singlarna “Fredag lördag”, “Psykopat” och “Norrland” under början av året.

Räkna med dans och epa-dunk den 11 juni!